Algemeen
Robotica, automatisering en offshore zijn de voornaamste doelmarkten voor de nieuwe Heavy Duty flensreductoren van Apex Dynamics. (foto: Apex Dynamics)

Apex Dynamics breidt zijn programma van spelingsarme planetaire tandwielkasten uit met zogenaamde Heavy Duty flensreductoren.

De series AH en AHK hebben een speling van minder dan 1 boogminuut, ratio’s tot 10.000:1 en nominale koppels tot wel 11.000 Nm. De beide series, AH (coaxiaal) en AHK (met hypoïde haakse trap) zijn compleet nieuw en ontwikkeld op basis van 30 jaar ervaring in mechanische aandrijftechniek.
De tandwielkasten zijn te verkrijgen als 1-, 2-, 3- en 4-traps uitvoering en hebben een uitgaande ISO9409 flens. Ook kan er voor een flens-as worden gekozen, waardoor je een uitgaande as krijgt. De AH(K) serie vult de high-end planetaire AD serie (met RVS huis en uitgaande as) en medium-end PD (met stalen behuizing en rechte vertanding) aan. De drie series hebben allen de genormaliseerde ISO9409 flens. Als doelmarkten wordt robotica, automatisering en offshore aangemerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven