Algemeen

ABS Hydraulics gaat verder als iHydraulicS

ABS Hydrauliek wordt iHydraulicS
iHydraulicS levert standaard en klantspecifieke hydraulische aandrijfsystemen voor de meest uiteenlopende toepassingen (foto: iHydraulics)

ABS Hydraulics BV in Veendam gaat verder onder de naam iHydraulicS BV, wat staat voor Integrated Hydraulic Solutions. De algemene NAW gegevens, BTW- en KvK-gegevens zijn ongewijzigd gebleven, De URL van de website en de mailadressen zijn uiteraard wel aangepast. Ook de bankgegevens zijn gewijzigd. De naamswijziging volgt op de overname afgelopen najaar door Bob Boersema, sinds 2013 directeur van het bedrijf.

Ook onder de nieuwe naam blijft de onderneming actief in de hydrauliek en garandeert ze de dienstverlening die klanten van het bedrijf gewend zijn. Speerpunten zijn ook een breed assortiment, een ruime voorraad aan hydrauliek componenten, ‘op maat’ engineering en levering van complete systemen en service.

iHydraulicS levert standaard en klantspecifieke hydraulische aandrijfsystemen voor de meest uiteenlopende toepassingen in de industrie, landbouw, transport, scheepvaart en de on- en offshore markt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven