Algemeen
ABB Country Managing Director
Staf Seurinck is benoemd tot Country Managing Director ABB Nederland. (foto: ABB)

Per 1 februari is Staf Seurinck benoemd tot Country Managing Director voor ABB in Nederland. De benoeming is een gevolg van de keuze van ABB om het management van de Benelux-organisatie verder te versterken. De voortdurende groei van het concern vraagt om specifieke focus op de diverse markten in de Benelux.

De Benelux-organisatie is de laatste jaren, vooral door acquisities, aanzienlijk gegroeid. De verschillen tussen de diverse Benelux-markten vragen echter om specifieke aandacht. Om kansen optimaal te benutten en ‘customer excellence’ te garanderen, wordt het managementteam in de Benelux nu versterkt.

Nieuwe Country Managing Director

Er wordt een splitsing gemaakt tussen de organisaties in België/Luxemburg en Nederland. Staf Seurinck is benoemd tot Country Managing Director ABB Nederland en zal naast deze functie tevens zijn huidige rol als Local Business Manager Nederland voor ABB Motion blijven vervullen.

In deze rol zal Seurinck veel aandacht schenken aan de ervaring van de klanten. In een tijdperk waarin klimaatverandering een zorg is en duurzame ontwikkeling een sleutelrol speelt, ziet het bedrijf de energietransitie niet als een uitdaging, maar als een kans.

Seurinck is sinds 1995 werkzaam bij ABB. Hij is bij meerdere business units actief geweest, onder andere als Country Services Manager en Local Business Manager voor Robotics en Motion. Hij heeft een master in elektrotechniek behaald aan de Katholieke Universiteit van Leuven en een bachelor toegepaste economie aan de Universiteit van Antwerpen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven