Algemeen
Tijdens ronde tafelsessies wordt gesproken over zaken als IoT, Big Data en E-mobility (foto: Aandrijftechniek)

Nu steeds meer aspecten van energie, industrie en infrastructuur worden verbonden, is digitalisering in de industriële sector essentieel om competitief te blijven. Het is tijd voor transformatie. Maar hoe dan? ABB Ability gaat deze maand haar kennis delen via een tour door Nederland en België.

ABB Ability is expert in het oplossen van digitaliseringsvraagstukken en deelt deze maand haar kennis tijdens de ABB Ability Tour. Op vier locaties in Nederland en België komen onderwerpen als energie efficiëntie, smart grid en predictief onderhoud aan bod.

Digitalisering industrie, hoe dan?

Met vier locaties, acht inspirerende sprekers en meer dan 210 industriële internetoplossingen is de ABB Ability Tour 2018 een mooi startpunt voor bedrijven die nadenken over of bezig zijn met digitaliseren. De Tour start op 16 oktober in Nieuwegein, reist door naar Gent (22 oktober) en Genk (24 oktober) in België en sluit op 30 oktober af in Rotterdam.

IoT, Big Data en E-mobility

Tijdens keynotes van internetondernemer Sander Duivestein en bestsellerauteur Steven van Belleghem, deepdives en ronde tafelsessies wordt gesproken over zaken als The Internet of Things, Big Data en E-mobility. Een dag vol kennis en inspiratie voor bedrijven die meer willen weten en meer willen bereiken. Zo helpt ABB organisaties op weg naar de digitale toekomst. Hier treft u het programma aan en aanmelden kan hier.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven