Algemeen

Aandrijftechniek innoveert verder in 2019

Fijne Feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar!

Het voltallige team van Aandrijftechniek wenst al zijn lezers, relaties en klanten hele fijne Feestdagen en een gelukkig en gezond begin van 2019. Ook wij gaan genieten van wat rust, klussen doen in huis, wandelen met de hond, stoeien met de kat, bouwen met Lego of lekker ‘binch watchen’ met oude en nieuwe films en series.

Vanzelfsprekend zingen we Kerstliedjes bij de piano of de open haard. Of gaan hardlopen op de dijk. En luisteren we naar de Top 2000 op radio 2. Lekker genieten van oude en nieuwe songs, af en toe een traantje wegpinken bij een gevoelig nummer of headbangen bij heavy metal. Ondertussen spelen we echte spelletjes en gaan offline. Aandacht voor elkaar is belangrijk in deze dagen. Niet alleen binnenshuis, maar ook naar buiten toe.

Terugkijken op 2018 kan, maar doen we niet. Vooruit kijken en verstandige keuzes maken in 2019 is veel belangrijker. We geloven er zeker in dat met we met innovatieve technologie een betere wereld kunnen maken. Maar dan wel op een slimme en verantwoordelijke manier.

Daarom gaan we met Aandrijftechniek in 2019 verder innoveren. Sinds de WoTS hebben we een nieuwe vorm, een nieuw logo en sprankelende artikelen met goede inhoud en prachtige foto’s. Maar we gaan verder in het nieuwe jaar. Waarmee, dat kunnen we nog niet verklappen. Maar net als de veranderende wereld van Aandrijftechniek veranderen wij ook. Daarom: stay tuned in 2019 and beyond!

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven