Algemeen

30 jaar Apex Dynamics

Apex Dynamics B.V. reisde naar Taiwan om de feestelijkheden van het 30-jarig jubileum van Apex Dynamics bij te wonen. (foto: Apex Dynamics)

Op 1 april 2017 vierde Apex Dynamics haar 30-jarig jubileum. Een bijzondere gelegenheid waar spectaculair bij deze mijlpaal stilgestaan werd. Apex Dynamics B.V. reisde met een uitgebreide delegatie naar Taiwan om de feestelijkheden bij te wonen.

Het 30-jarig jubileum werd door de ruim 1.200 genodigden van over de hele wereld groots gevierd op het dak van de fabriek van Apex Dynamics. Met een toespraak van Apex Dynamics President Mr. Robin Cheng, toespraken van alle wereldwijde Apex-bedrijven (allen in hun eigen taal), optredens van beroemde artiesten en een diner van diverse topkoks uit Taiwan.

Nieuwe tandheugel- en Rondselfabriek
Tijdens deze gelegenheid werd ook een seminar gehouden door de CEO van Apex Dynamics Inc, Mr. Arthur Kuo. In dit seminar is uitgebreid stil gestaan bij de nieuwe Tandheugel- en Rondselfabriek die nu volledig operationeel is. Voor het einde van dit jaar zullen alle meest gangbare tandheugels en rondsels uit voorraad leverbaar zijn. Een uitdaging die voor kortere levertijden moet zorgen.

Nieuwe serie hypoïde/planetaire tandwielkasten
Ook kondigde Apex Dynamics tijdens het seminar weer een compleet nieuwe serie hypoïde/planetaire tandwielkasten aan: de AP-serie. Deze AP-serie is uniek door toepassing van de gepatenteerde Curvic-Plate technologie.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven